WILLY NAESSENS SWIMMING POOLS
WORTEGEM-PETEGEM • Willy Naessens Swimming Pools plaatst bouwkundige zwembaden in België op maat: zowel binnenzwembaden, buitenzwembaden als renovaties van bestaande zwembaden voor private gebruikers. Maar we zijn ook actief in de bouw van publieke zwembaden.

Sedert 1962 heeft Willy Naessens Swimmingpools zijn marktaandeel jaar na jaar verstevigd om marktleider te worden in het plaatsen en renoveren van bouwkundige zwembaden. De know-how die we gedurende die jaren hebben verzameld en verbeterd, kunnen wij nu aan onze klanten aanbieden. Dit is een gage van kwaliteit en ernst die wij onze klanten graag aanbieden.

Onze persoonlijke aanpak

Bij Willy Naessens Swimming Pools wordt elk dossier persoonlijk opgevolgd. Van bij het eerste contact zorgt een adviseur voor een begeleiding van je persoonlijke keuze in ons ruime aanbod.

Ook bij de uitvoering van een zwembad wordt alles nauwgezet opgevolgd. Eens het project in uitvoering gaat, zorgen de werfleider en de architect voor alle nuttige informatie. De volledige realisatie van elk zwembad wordt intern ondersteund en opgevolgd door ons eigen studiebureau.

De finale bedoeling is altijd om de klant in elke fase van het bouwproject maximaal te informeren. Om je project zo goed mogelijk te begeleiden, stellen we daarom één trajectbegeleider aan. Hij of zij wordt de persoon die je op de hoogte houdt over de vorderingen van het zwembad.

Bij Willy Naessens Swimming Pools kan je terecht voor alle werken die bij het bouwen van een zwembad belangrijk zijn. Het uitgraven van het zwembad, het aanleggen van de terrassen, het installeren van de technische ruimte, … alles kan door ons gedaan worden. Deze totaaluitvoering geeft je zowel zekerheid als duidelijkheid.

Sowieso wordt de technische installatie na oplevering onafhankelijk gekeurd. Is er later toch een probleem met deze installatie of zijn bepaalde onderdelen van het zwembad aan vervanging toe? Dan kan je steeds op Willy Naessens Swimming Pools blijven rekenen. Onze uitgebreide service na verkoop levert je de nodige bijstand, zowel telefonisch als op locatie.

Zekerheid en vertrouwen

Sinds de start van de activiteiten in België, meer dan vijftig jaar terug, streeft Willy Naessens Swimming Pools naar een steeds groter marktaandeel, zonder ook maar één toegeving te doen op de kwaliteit. Die leiderspositie geldt zowel voor de bouw van nieuwe zwembaden als voor de renovatie van opgeleverde zwembaden.

Vandaag bedient Willy Naessens Swimmingpools dikwijls meer dan één generatie klanten: de ouders deden al beroep op onze expertise, nu komen hun kinderen aan bod.

Met Willy Naessens Swimmingpools kies je voor zekerheid. Een bouwkundig zwembad geeft een bewezen meerwaarde aan je woning en garandeert de beste kwaliteit.

Elk zwembad wordt steeds op maat gemaakt. De klant kiest zelf voor zijn droomproject, wij realiseren je droom tot in de kleinste details. Zo garandeert een onafhankelijke keuring van de technische installatie de kwaliteit bij de oplevering. Maar er is ook de zekerheid van een grote groep, die tegen alle mogelijke risico’s verzekerd is door een polis op groepsniveau.
Kortrijkstraat 66
9790 Wortegem-Petegem
breng me hierheen